dilluns, 4 de desembre de 2017

JOB SHADOWING A TURKU


Tres professors d'Agrària de l'IES Josep Sureda i Blanes hem visitat la ciutat de Turku (Finlàndia) a través del programa de mobilitat d'Erasmus+, dins la modalitat de Job shadowing

El primer dia vam ser rebuts per Mr Hannu Immonen, al Turku Vocational Institute que ens va explicar el funcionament general del sistema educatiu finès i l'FP (vocational education). Vam veure les seves instal·lacions i els diferents estudis que allà es feien. A continuació  vam ser noltros que vàrem donar a conèixer el que feim al nostre IES.

L'endemà visitàrem el campus de Livia, a la ciutat de Kaarina, molt aprop de Turku, on es realitzen actualment els estudis d'Agrària. Allà un membre de l'equip directiu ens va rebre i explicar les àrees que abasteixen: per una banda els estudis de floristeria i agricultura, i per altra els de foretals, especialitzats sobretot en l'àmbit pesquer. Els diferents espais són molt amplis i la tecnologia que disposen és molt avançada.

Els tercer dia vam anar a veure una empresa anomenada Flör que fa feina en el sector de la jardineria i floristeria. Ens han atès i ensenyat les instal·lacions i el nivell competencial que tenen.

Ens enduim cap a Mallorca moltes noves idees i ganes de continuar motivant els alumnes dins aquest sector, així com també les possibilitats de poder fer algún intercanvi entre l'alumnat.Entrada a l'establiment dels estudis de Floristeria

Aula de pràctiques de Floristeria

Photocall per nuvis

Hivernacle del centre

Sistema de control de diferents paràmetres dins l'hivernacleCentre de Jardineria FLÖRCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada